Kijkdag landbouwproject Midwolder Bouwten

Kijkdag landbouwproject Midwolder Bouwten

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het project te aanschouwen en te zien hoe de duurzame toekomst van de akkerbouw in Nederland eruit kan zien.

Datum: Op eigen gelegenheid
Er-op-uit
Maximum aantal inschrijvingen bereikt
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Deel deze activiteit

Op dinsdag 21 juni a.s. organiseren we tussen 15.30 tot 17.00 uur een open dag voor onze pilot natuurinclusieve landbouw Midwolder Bouwten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn, om het project te aanschouwen en te zien hoe de duurzame toekomst van de akkerbouw in Nederland eruit kan zien. In het bijgevoegde document vindt u meer informatie over de pilot.

Programma

U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom. Om 16.00 uur start het officiële programma met een welkomstwoord door Oscar Borsen van Het Groninger Landschap in het koetshuis naast de Ennemaborg. Vervolgens vertrekt u met het gezelschap naar het naastgelegen akkergebied waar de meerjarige pilot plaatsvindt. Hier informeren we u over het project. Na de presentatie is voldoende tijd om vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie in het koetshuis. Het programma sluit rond 17.00 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht.

Wel kunt u doorgeven dat u komt, zodat we ongeveer weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. U kunt zich aanmelden door te mailen naar: communicatie@groningerlandschap.nl o.v.v. “kijkdag Midwolder Bouwten”. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk, via 050 313 59 01.