Beschermersavond 2022

Beschermersavond 2022

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Beschermersavond opnieuw in het Forum Groningen

Datum: Op eigen gelegenheid
Forum Groningen
Forum Groningen, Nieuwe Markt, Groningen
Evenementen & Festivals
Er-op-uit
Maximum aantal inschrijvingen bereikt
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Deel deze activiteit

Op woensdag 9 november 2022 organiseren we in Forum Groningen onze jaarlijkse Beschermersavond. En daar nodigen we je graag voor uit! Tijdens deze avond vertellen inspirerende sprekers over de toekomst van ons (boeren)landschap. De presentatie is in handen van Cunera van Selm.

Foto Forum: Deon Prins

Forum Groningen

Er zijn 250 plaatsen beschikbaar in de Rabozaal van het Groninger Forum. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de knop in de groene balk onderaan deze pagina.

De avond duurt van 19.30 tot circa 22.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Programma

Marco Glastra, directeur van Het Groninger Landschap, praat u bij over onze projecten van het afgelopen jaar en de uitdagingen in de toekomst.
Raymond Klaassen, ecoloog aan de Rijksuniversiteit, vertelt over de ontwikkelingen op de Midwolder Bouwten, onze pilot natuurinclusieve landbouw op Landgoed Ennemaborg in Midwolda.
Alex Datema, voorzitter van BoerenNatuur, geeft zijn visie op de toekomst van de landbouw in Nederland en Groningen in het bijzonder.
Oscar Borsen, landschapshistoricus en beleidsmedewerker bij Het Groninger Landschap gaat in op onze wens voor een landschappelijk raamwerk voor Groningen.
Eline Ringelberg en Peter Harry Mulder vertellen over hun inspanningen voor het versterken van de akkernatuur op hun boerenbedrijf in Muntendam

Adres
Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen

Routebeschrijving

Parkeren
Onder het Forum is een parkeergarage voor zowel fietsen als auto’s

Openbaar vervoer
Kies een bus uit die langs de bushalte St. Jansbrug rijdt. Vanaf hier is het Forumgebouw al te zien; je loopt er in minder dan 5 minuten naar toe.
Kijk ook op www.9292.nl