Natuurwerkdag Hunzezone

Natuurwerkdag Hunzezone

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Datum: Op eigen gelegenheid
Hunzezone
Euvelgunnerweg 27, Groningen
Evenementen & Festivals
Maximum aantal inschrijvingen bereikt
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Deel deze activiteit

Ontmoet singles tijdens de Natuurwerkdag van Het Groninger Landschap!

Wil je op een ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoeten? Doe dan mee aan de Natuurwerkdag in de Hunzezone in Groningen op zaterdag 5 november.

De Hunzezone is een kleine verborgen oase van rust en natuur In de stad Groningen en is eigendom van Het Groninger Landschap. De slingerende restanten van het riviertje de Hunze liggen hier middenin een groot bedrijventerrein vlak onder de rook van de stad Groningen. Een plek die we graag beter willen inrichten voor de wandelaars en fietsers die hier komen. Help jij mee de Hunzezone mooier te maken?

Hoe ziet de dag eruit?
De dag in de Hunzezone biedt een programma speciaal voor singles. Je krijgt volop gelegenheid om in kleine groepjes op diverse plekjes de handen uit de mouwen te steken. Zo wordt er een kleine workshop fruitbomen snoeien gegeven en kun je de gemengde hagen te lijf met een zaag en snoeigereedschappen. Ook worden er bankjes getimmerd, zodat rustgenieters hier in de omsloten kampjes zich even heerlijk kunnen terugtrekken. Tenslotte is er nog een poel waar naar hartenlust gewerkt kan worden. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch klaar en wordt de dag afgesloten met een gezellige borrel. Deelnemen is helemaal gratis en de lunch en borrel worden volledig verzorgd! Waar wacht je nog op? Er is slechts plek voor 30 deelnemers, dus wacht niet langer, geef je op en ontmoet andere leuke singles!

Programma
10.00 uur
Ontvangst met koffie en wat lekkers

10.15 uur
Uitleg werkzaamheden

10.30 – 15.00 uur
Handen uit de mouwen steken, inclusief lunch

15.00 – 16.00 uur
Afsluitende borrel met hapje

U kunt zich hier aanmelden.

Kennis maken?

Kennis maken met Het Groninger Landschap? Lees ons kwartaalblad Golden Raand.
Vraag ‘m nu gratis aan!


Bestel gratis