Geannuleerd: Sponsorloop voor natuur in de Hunze

Geannuleerd: Sponsorloop voor natuur in de Hunze

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Deze sponsorloop is helaas geannuleerd.

Datum: Op eigen gelegenheid
recreatiepark Noorddijk in Zuidwolde
9785 Zuidwolde
Evenementen & Festivals
Er-op-uit
8 km
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Deel deze activiteit

Deze sponsorloop is helaas geannuleerd.

Het Wereld Natuurfonds – Regioteam Groningen organiseert deze zaterdagmiddag een sponsorloop om aandacht te vragen voor de natuur in en rondom Groningen. Specifiek gaat het om het steunen van ons plan om van Groningen weer een Stad aan de Hunze te maken, waarbij we in de stad Groningen ruimte willen maken voor natuur, landschap en de beleving daarvan. Op een aantal plekken in de stad ligt de oude beek de Hunze er al prachtig bij, maar voor de resterende delen gaan we ons de komende jaren inzetten. Het Groninger Landschap heeft recent al een aantal gronden aangekocht, en om deze effectief in te richten als natuurgebieden kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Laat je daarom door vrienden, familie of collega’s sponsoren, zodat we samen de natuur rondom de Hunze kunnen herstellen en versterken: het terugbrengen van de Hunze biedt veel potentie voor insecten, libellen en vogels, maar we gaan ervoor zorgen dat bewoners en recreanten er ook van profiteren.

De sponsorloop eindigt bij bezoekerscentrum Reitdiep. Het bezoekerscentrum is geopend voor het publiek en er zijn leuke standjes met duurzame regionale producten om te bezoeken.