Expositie: TheEYECATCHR in de Widde Meuln

Expositie: TheEYECATCHR in de Widde Meuln

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Kom kijken naar de werken van Reno Albronda, de creatieve molenaar! De expositie is iedere zaterdag (en als de vlag uithangt op ook woensdag) te bezichtigen in de Widde Meuln in Ten Boer, van 13.00 tot 17.00 uur.

Reno Albronda is een creatieve molenaar en maakt zeer divers werk; schilderijen, objecten en modellen. Hij is graag met zijn handen bezig en houdt van afwisseling. Zijn inspiratie kan overal vandaan komen.

Datum: Op eigen gelegenheid
Exposities
Er-op-uit
Maximum aantal inschrijvingen bereikt
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Deel deze activiteit

De kunstzinnige molenaar aan het woord

Mijn naam is Reno Albronda, geboren in 1971 in Groningen  en ik ben autodidact multidiciplinair kunstenaar en tevens molenaar op de Widde Meuln in Ten Boer. Ik werk graag met mijn handen en ben altijd wel iets aan het maken. In die molen worden ook exposities georganiseerd dus voor mij de ideale plek om mijn werk te laten zien. Mijn werk is zeer afwisselend, steeds verschillende diciplines, materialen en onderwerpen, voor ieder wat wils.

Deze expositie stond al lang op het programma maar door corona kon het niet doorgaan. Bijkomend voordeel is dat ik veel nieuw werk heb kunnen maken. De meeste creaties zijn niet eerder geëxposeerd.

Nog een bijkomend voordeel; ik kan niet alleen uitleg geven over mijn werk, maar ook over de molen, 2 vliegen in een klap dus. Dubbel de moeite waard om op bezoek te gaan bij de Widde Meuln – zie je daar!