Bernadette Balten, donateur Groninger Natuurfonds

Bernadette doneerde 20 vierkante meter aan het Groninger Natuurfonds

En haar man telde daar nog eens 10 bij op!

Vertrouwen

Gezien de vele economische belangen in onze samenleving, is eigendom de beste bescherming voor de natuur. Dat is voor mij het belangrijkste, en daarom vertrouw ik dit aan Het Groninger Landschap toe.

Even helemaal niks 

”Ik geniet ontzettend van buiten zijn. Ik ga een stuk fietsen en hoor de grutto’s, het ruisen van de bladeren. De zon op mijn gezicht en dan ben ik daar, gewoon in het moment, verder is er even niets. Geen werk, geen corona. Pure ontspanning. Luisteren en ruiken en horen en zien…”

" De natuur betekent voor mij pure ontspanning"

Alles van waarde is weerloos

Bernadette heeft door haar liefde voor vogels ook haar liefde voor landschap en natuur in Groningen ontdekt.

”De weidsheid. De stilte. Het geluid van vogels. Ik ben via vogels het landschap en de natuur ingerold. Je sjouwt rond, fietst, kijkt om je heen, en op den duur besef je dat het landschap belangrijk is. Er gaat zo veel kapot door oprukkende industrie. Alles van waarde is weerloos.”

Wil je ook natuur in Groningen voor altijd veilig stellen? Dat doe je voor al €7,50 per vierkante meter. Iedere meter telt!

Ik doneer

Maak kennis met de ambassadeurs van het Groninger Natuurfonds

Donateur Groninger Natuurfonds Heleen Heleen Rosing, ambassadeur Groninger Natuurfonds

Kennis maken?

Kennis maken met Het Groninger Landschap? Lees ons kwartaalblad Golden Raand.
Vraag ‘m nu gratis aan!


Bestel gratis