Groene Buiten Medewerkers Zuidelijk Westerkwartier – vacature

Groene Buiten Medewerkers Zuidelijk Westerkwartier vacature

wij zijn op zoek naar Groene Buiten Medewerkers

Groene Buiten Medewerkers Zuidelijk Westerkwartier

Hou je ervan om te werken in het groen? Wil je lekker actief bezig zijn? Ben je niet bang voor vieze handen? Dan ben je welkom bij de Groene Buiten Medewerkers van het Zuidelijk Westerkwartier.

Ze komen om de week op dinsdagochtend bijeen in de Coendersborg in Nuis, van 9 tot 12 uur en ze werken zelfstandig. De werkzaamheden worden vastgesteld in overleg met onze natuurbeheerder René Oosterhuis: snoeien, afzagen van overhangende takken, schoonmaken van de informatieborden, wieden van de borders rondom de borg, bollen planten of de wandelpaden vrijhouden. De vrijwilligers verzetten veel werk en zorgen voor een ‘plus’ op het landgoed!

Er wordt gewerkt met handgereedschap en risicovolle werkzaamheden worden vermeden. Het Groninger Landschap zorgt voor het gereedschap en stelt werkkleding beschikbaar. René vertelt graag over het gebied; zo steek je ook altijd nog iets op!

Zuidelijk Westerkwartier

Ik wil me aanmelden – en dan?

Als je geïnteresseerd bent, brengen wij je graag in contact met de Groene Buiten Medewerkers van het Zuidelijk Westerkwartier. Na een kennismakingsgesprek met het bestuur kun je je aanmelden voor een proeftijd. Als de werkzaamheden je aanspreken, de sfeer in het team je bevalt en de samenwerking goed verloopt, kun je je bij het team aansluiten. Dan onderteken je een Overeenkomst Vrijwilligers. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het tekenen van de Gedragscode van Het Groninger Landschap maken hier onderdeel van uit. Overigens ben je in de proefperiode al verzekerd tijdens je werkzaamheden voor Het Groninger Landschap en krijg je een reiskostenvergoeding.

Iwema Steenhuis

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem dan contact op met:
Rieneke Harkema – coördinator vrijwilligers
T 050 – 800 32 15
Marije van der Veen – secretaresse medewerkerszaken
T 050 – 800 32 03
Of mail naar: vrijwilliger@groningerlandschap.nl

Wil je meer lezen?
Klik hier voor meer informatie over het Zuidelijk Westerkwartier.

collega's tuin De Vennen Rieneke en Marije. Foto Geert Job Sevink