Actie #MijnNatuurBlijft

Geef de natuur een stem!

Gebruik de #mijnnatuurblijft en doe mee aan de publieksactie op 8 december.

Samen willen de groene organisaties de beweging #mijnnatuurblijft groter maken. Deze actie, een initiatief van Antonie Stip van de Vlinderstichting, is de basis om een maatschappelijk groen geluid te laten horen. Met de hashtag mijnnatuurblijft worden op social media berichten gedeeld die het belang van een stevige en veerkrachtige natuur aangeven. Doe ook mee en gebruik #mijnnatuurblijft in jouw berichten op Twitter, Facebook of Instagram. Op de website www.mijnnatuurblijft.nl worden alle posts verzameld en dat zijn er al heel wat!

Extra publieksactie op zondag 8 december 2019
We roepen iedereen met een hart voor natuur en landschap op om op zondag 8 december de natuur in te gaan. We willen een massaal natuurgeluid laten horen. Deel daarom jouw buitenmoment op zaterdag 8 december. Post jouw natuurfoto met de #mijnnatuurblijft en laat je stem horen voor natuur.

#MijnNatuurBlijft
Het opgeven van de Nedrlandse natuur is geen optie. We hebben natuur nodig: voor een mooie en gezonde leefomgeving, om even lekker te ontspannen en om van haar schoonheid te genieten. Natuur die tegen een stootje kan en unieke planten en dieren een thuis biedt. Samen komen we op voor onze Nederlandse natuur. Deel onder de hastag #mijnnatuurblijft een foto van natuur dichtbij die jij wilt behouden. En deel met Nederland waarom jij vindt dat deze natuur moet blijven.