Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd ‘Groningen. Mooi dichtbij’

Haren, 2 september 2021 – Vanmiddag, donderdag 2 september, vond de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ‘Groningen. Mooi dichtbij’ plaats in het Bezoekerscentrum Reitdiep. Marco Glastra, directeur van Het Groninger Landschap, overhandigde de prijzen aan de dertien winnaars.

De fotowedstrijd ‘Groningen. Mooi dichtbij’ is ter ere van het 85-jarig jubileum van Het Groninger Landschap georganiseerd. Negen maand na de start van de wedstrijd, werd vandaag het eindresultaat gepresenteerd: de kalender 2022 ‘Groningen. Mooi dichtbij’.  Het eerste exemplaar van de nieuwste jaarkalender is uitgereikt aan Riepko Krijthe, de hoofdprijswinnaar. Naast de kalender ontvingen de dertien winnaars vanmiddag ook de prijzen van Foto Sipkes. Waaronder de hoofdprijs voor het aller schierste kiekje; de verrekijker Bynolyt TX 42 HD 10×42.

Het Groninger Landschap heeft naast de jaarkalender ook een set ansichtkaarten van de dertien winnende beelden gemaakt. Zowel de kalender ‘Groningen. Mooi dichtbij’ als de set ansichtkaarten zijn in de webwinkel van Het Groninger Landschap te bestellen. Kijk hier voor meer informatie & bestellen.