Sponsors gezocht voor zeven-sloten-tegelijk-pad

Sponsors gezocht voor zeven-sloten-tegelijk-pad

Het Groninger Landschap wil deze zomer een zeven-sloten-tegelijk-pad aanleggen bij bezoekerscentrum Reitdiep aan de noordkant van Groningen.

Het beleefpad passeert zeven sloten met spannende bruggetjes, slingertouwen en een trekpontje. Een ideale manier voor kinderen om in contact te komen met de natuur van het Reitdiepgebied. Het pad kruist ook de bedding van de oude Hunze. Hier verwijst een houten schip naar het verleden toen deze rivier Groningen met de zee verbond. Het beleefpad is een prachtige aanvulling op de nieuwe expositie in het bezoekerscentrum over weidevogels en de Hunze.

 

sponsor het beleefpad van Het Groniger Landschap, brug met schip beleefpad zeven sloten tegelijk pad

Het Groninger Landschap is op zoek naar sponsors voor het zeven-sloten-tegelijk-pad en hoopt daarbij op de steun van Groninger bedrijven. Sponsoring kan op verschillende manieren, waarbij telkens een tegenprestatie wordt geleverd:

  1. sponsorbijdrage vanaf € 100,- naamsvermelding op bord bij start van het beleefpad,
  2. sponsorbijdrage vanaf € 500,- als A plus naamsvermelding op één van de bruggetjes,
  3. maatwerk: bijvoorbeeld ‘adoptie’ van één van de bruggetjes.

Alle sponsors worden uitgenodigd voor de feestelijke opening die gepland staat op 23 juni tijdens het Hunzefestival, waar jaarlijks ruim 4000 bezoekers komen.

Meedoen? Maak uw bijdrage over op NL09 RABO 0162 2511 14 t.n.v. Het Groninger Landschap o.v.v. ‘Sponsorbijdrage beleefpad’.

Meer info: Rieneke Harkema r.harkema@groningerlandschap.nl 050-3135901