Obi Ogugua, donateur Groninger Natuurfonds

Obi was 15 jaar lang postbezorger in de provincie. Onderweg leerde hij het Groninger land steeds meer te waarderen. Obi doneerde twee vierkante meter aan het Groninger Natuurfonds.

Obi Ogugua, ambassadeur Goninger Natuurfonds

Natuur onder druk

Ik merk dat de natuur steeds meer onder druk komt te staan. Onder andere door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. De Nederlandse natuur voelt van alle kanten druk. Niet alleen wij mensen hebben natuur nodig, ook de dieren die in de natuur leven moeten beschermd worden. Zelfs de kleine bodemdiertjes.

"Als ik de kans heb om op zo’n concrete manier bij te dragen aan de natuur die ik om mij heen heb, dan neem ik die graag. "

Ik heb 15 jaar in de stad Groningen gewoond, en een groot deel van deze tijd was ik postbezorger. Als postbezorger was ik iedere dag buiten in de provincie en iedere dag genoot ik hiervan. Het heeft mijn ogen geopend voor het Groninger landschap. Ik besefte wat voor geluk het zien van dit landschap mij gaf. Sterker nog; ik besefte me dat het leven echt mooi is. Ik hoop dat het Groninger Natuurfonds er voor zorgt dat de provincie zo mooi blijft als dat ie nu is, en misschien zelfs nog mooier wordt.

Wat is er voor jou speciaal aan het Groninger land?

De Groninger natuur, met haar uitgestrekte vergezichten en mooie, zingende vogels brengt mij rust en ontspanning. Daar kan ik volop van genieten!

Wil je ook natuur in Groningen voor altijd veilig stellen? Dat doe je voor al €7,50 per vierkante meter. Iedere meter telt!

Ik doneer

Maak kennis met de ambassadeurs van het Groninger Natuurfonds

Donateur Groninger Natuurfonds Heleen Heleen Rosing, ambassadeur Groninger Natuurfonds