Vriend van Het Groninger Landschap. Mooi dichtbij!

Al sinds 1936 zet Het Groninger Landschap zich in voor het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Groningen. Dit doen we niet alleen. Samen met honderden vrijwilligers, duizenden beschermers én tientallen Vrienden maken we het Groninger landschap mooier.

Vrienden van Het Groninger Landschap

Vrienden zijn bedrijven die net als wij houden van het Groninger landschap en het werk van onze stichting steunen. Word Vriend en draag bij aan het beschermen van ons geliefde landschap voor de Groningers van nu en later.

  • Als Vriend draag je bij aan een gezonde, groene en biodiverse leef- en werkomgeving voor Groningers. Daar plukken ook uw werknemers de vruchten van.
  • Vrienden zijn een cruciale schakel in het groenste netwerk in de provincie.
  • Vrienden staan vermeld in de Golden Raand, het kwartaalmagazine van Het Groninger Landschap. Deze wordt naar ruim 15.000 adressen verzonden.
  • Ieder jaar organiseert Het Groninger Landschap een Vriendenbijeenkomst. Hier bent u en zijn uw relaties van harte welkom.
  • Tegen een gereduceerd tarief mag u gebruik maken van onze Bezoekerscentra.
  • Vrienden worden vermeld op de website van Het Groninger Landschap.

Wij zijn fantastisch blij met de inspirerende steun vanuit het regionale bedrijfsleven en kijken dan ook ontzettend uit naar het ontmoeten van nieuwe Vrienden. Naast de reguliere Vriendschap zijn er tal van mogelijkheden bespreekbaar en denkt Het Groninger Landschap graag mee. Wie weet draagt straks een bijzonder stukje natuur of erfgoed de naam van jouw bedrijf. Er zijn zoveel manieren waarop we elkaar kunnen helpen en versterken!

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem dan contact op met Esmée Ronner 050-3135901 / communicatie@groningerlandschap.nl

Vriendenbijeenkomst

een memorabel evenement

Word sponsor

    Het formulier is succesvol verzonden. Terug naar de homepagina