Kalender 2020: Parels in het Groninger landschap

Kalender 2020

Parels in het landschap.

Het Groninger Landschap blinkt uit door haar weidsheid. Je kunt heerlijk ver kijken, waarbij de dorpen en boerderijen eilanden in het landschap vormen. Maar naast de weidsheid zijn het soms juist de details die je kunnen treffen. Parels in het landschap.

 

Met veel plezier presenteren wij u onze nieuwe kalender 2020 Parels in het Groninger landschap.

Het Groninger landschap blinkt uit door haar weidsheid. Je kunt heerlijk ver kijken, waarbij de dorpen en boerderijen eilanden in het landschap vormen. Maar naast de weidsheid zijn het soms juist de details die je kunnen treffen. Parels in het landschap. Deze editie van onze kalender geeft aandacht aan deze parels in het landschap.

Deze kalender, met prachtige foto’s van Ard Bodewes, brengt deze parels in beeld, vertelt hun verhaal maar nodigt u bovenal uit om zelf een kijkje te komen nemen!

De meeste parels zijn verborgen en slechts bij een handjevol mensen bekend. Kent u bijvoorbeeld het Dr. Hommesbos aan de flank van een oude stuwwal bij Onstwedde? Of de Olle Weem vlakbij Houwerzijl? Een oude wierde die zwaar werd getroffen in de Kerstvloed en waar slechts enkele graven naar deze bewogen geschiedenis verwijzen. Of de Helwerder Wierden tussen Rottum en Usquert? Een historische plek waar zich in de negende eeuw een wonder voltrok waar nog steeds pelgrims op af komen. Deze kalender, met prachtige foto’s van Ard Bodewes, brengt deze parels in beeld, vertelt hun verhaal maar nodigt u bovenal uit om zelf een kijkje te komen nemen!

Meer informatie over fotografie van Ard Bodewes en zijn passie voor landschapsfotografie kunt u vinden op https://www.ardbodewes.com/.

De kalender heeft een afmeting van 350 x 233 mm. Naast de foto’s vindt u een overzichtelijk calendarium. Het is dan ook een leuk cadeau, bijvoorbeeld als relatiegeschenk rondom de feestdagen, of voor een verjaardag.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 4 weken de kalender.

Bestel

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
(zonder puntjes!)
Kalender: Parels in het Groninger landschap
€ 5
Verzendkosten:
3,50
Totaal:
0,00

Vraag nu een bijentelpakket aan!

Tel je mee tijdens de Nationale Bijenteldagen op 18 en 19 april?


Bijentelpakket aanvragen