Foto expositie Marijke Koetsier – Natuurgeluk verlengd t/m 28 juli

Foto-expositie met het thema natuur centraal.

zo 12 mei 2024 - zo 28 juli 2024 13:30 - 17:00
Landgoed Coendersborg Oudeweg 15, Nuis
Honden niet toegestaan
Op de kaart

"Een gestolen moment of gepland, iedere keer wanneer ik de tijd neem om in de natuur te zijn, voel ik me gelukkig. Vooral wanneer ik alleen ga, lukt het me om op een of andere manier op te gaan IN de natuur. Met mijn camera in de hand probeer ik de schoonheid die ik waarneem, vast te leggen. Als je de tijd neemt om te kijken, gaat er een wereld voor je open!"

De foto’s die in deze expositie te zien zijn, werden vooral op haar favoriete wandelplekken gemaakt in het Westerkwartier en daar vlakbij. Marijke Koetsier is aangesloten bij kunstenaarskring Zichtlijn.

Met Natuurgeluk wil Marijke Koetsier haar liefde voor natuur delen. "Het is zowel een ode aan de natuur als een statement. De natuur brengt geluk. Het enige wat wij moeten doen is de natuur ruimte geven en haar op waarde schatten”.

De expositie is tot en met 28 juli te zien in de Coendersborg in Nuis. De locatie zet elke zondag van 13.30 - 17.00 uur haar deuren open en de toegang is gratis. Mooi om te combineren met een fijne wandeling over het landgoed.