Doe een gift

Ontdek hoe je kunt geven aan Het Groninger Landschap

Samen beschermen we natuur en erfgoed, voor nu en voor de toekomst. Hier lees je hoe jij met jouw gift het verschil kunt maken.

Eenmalige gift

Handmatig overmaken
Je kunt heel eenvoudig eenmalig een bedrag overmaken naar Het Groninger Landschap op nummer NL09 RABO 016 22 51 114.

Tikkie
Een Tikkie voor Groningen kan ook! Maak direct een bedrag naar keuze over via deze link of scan de code hieronder met je telefoon!

Fonds op naam

Heb je wensen over de besteding van jouw schenking? Dan is het mogelijk om een fonds op naam te verkrijgen bij Het Groninger Landschap. In een persoonlijk gesprek kun je jouw wensen aangeven en invloed hebben op de besteding van het bedrag. Je kunt hierover contact opnemen met Thijs Meeuwissen contactpersoon giften op 050-3135901 of via t.meeuwissen@groningerlandschap.nl

Dankzij mijn gerichte schenking voel ik een blijvende verbondenheid met Groningen, ook voor in de toekomst. Ik waardeer de zorg en aandacht in het voorproces.

– Kees (Utrecht)

Periodieke gift

Bij een periodieke gift vanaf vijf jaar is het jaarlijks te schenken bedrag volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Je voordeel kan flink oplopen.

Deze vorm van schenken (+€ 100,- per jaar) wordt met een Overeenkomst periodieke gift vastgelegd. Voor automatische incasso stuur je de Betalingsvolmacht mee. Je wordt automatisch beschermer van Het Groninger Landschap en ontvangt van ons een Beschermerspas en elk kwartaal ons magazine de Golden Raand.

De documenten kun je na ondertekening inscannen en mailen naar info@groningerlandschap.nl. Ook kun je ze sturen naar:

Het Groninger Landschap
Antwoordnummer 125
9750 WX Haren

Inzamelingsacties

Wil jij tijdens evenementen, verjaardagen, winkelacties, schoolacties of zakelijke jubilea geld inzamelen voor Het Groninger Landschap?

Mail dan naar info@groningerlandschap.nl of bel 050-3135901 en vraag naar onze contactpersoon giften.

Groninger Natuurfonds

Aankopen is de beste bescherming. Zodra wij eigenaar zijn, staat de natuur voorop en gaat de biodiversiteit met sprongen vooruit!

Met het Groninger Natuurfonds kopen we gericht grond aan om lokaal het tij keren. Help mee natuur veilig te stellen en doneer vierkante meters aan het Groninger Natuurfonds.

Persoonlijk contact over schenkingen en giften

Wil je meer informatie of weet je nog niet zeker welke vorm van schenken het best bij je past? Neem dan vrijblijvend contact op met Thijs Meeuwissen, medewerker fondsenwerving bij Het Groninger Landschap. Bel: 050-3135901, of mail: t.meeuwissen@groningerlandschap.nl.

“Ik laat je graag zien op wat voor manier jouw gift het verschil kan maken voor natuur en erfgoed in Groningen.”

– Thijs Meeuwissen, medewerker fondsenwerving

Vraag gratis een giften folder aan

* Verplichte velden

Naam*
Laat Het Groninger Landschap contact opnemen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.