Vaarexcursie op aanvraag

Vaarexcursie op aanvraag

Laat je meevoeren door een bijzonder stuk natte natuur: het Hunzedal. Hier maak je kans op een ontmoeting met de bever en de roerdomp. Onze fluisterboot de Raidomp heeft een geringe diepgang en brengt je op de mooiste plekjes en dichtbij de anders ontoegankelijke rietkragen. Onze gids en schipper vertellen het verhaal achter een prachtig landschap in beweging.

 

Datum: Op eigen gelegenheid
Vaarexcursie
Deel deze activiteit

De Raidomp vaart van half april tot en met september volgens een vast schema vanaf Paviljoen de Leine in Kropswolde. Ben je een echte natuurliefhebber? Kies dan voor een vroege ochtendtocht. Het ontwaken van de natuur is een buitengewoon schouwspel. Liever wat meer weten over het landschap en zijn geschiedenis? Ook dan zijn er volop mogelijkheden.

Je kunt de Raidomp ook reserveren voor speciale gelegenheden zoals groepsexcursies en verjaardagsuitjes. Er is plaats voor 28 personen. De Raidomp is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel.

Vaarexcursie van anderhalf uur: € 100,00
Ieder half uur extra: + € 30,00
Afvaart vanaf De Bloemert te Noordlaren: + € 30,00
Lezing: + € 50,00

Wil je meer weten over een vaarexcursie met de Raidomp of een excursie aanvragen? Neem dan contact op via info@groningerlandschap.nl

Tip: het Hunzedal is het leefgebied van voor een grote variëteit aan flora en fauna. Meer weten over het Hunzedal? Kijk dan hier.