Foto Sipkes schenkt verrekijker voor Winactie

Een prachtig gebaar van Foto Sipkes in Groningen, ze schenken een verrekijker voor onze winactie voor nieuwe Beschermers!

Een prachtige Bynolyt TX 8×42 verrekijker heeft fotospeciaalzaak Sipkes uit Groningen geschonken voor onze winactie. De verrekijker wordt verloot onder nieuwe Beschermers, de loting vindt plaats op 1 mei. De kijker is ideaal voor het kijken naar vogels dankzij zijn lichte gewicht, hoge kwaliteit glas en 10x vergroting.

Doe jij al mee aan de winactie? Schrijf je in als Beschermer via deze pagina en maak tot 1 mei kans op de verrekijker! Een mooi welkomstgeschenk krijg je in ieder geval. Een Beschermerschap is de prijs van een kopje koffie: €2,50 p/m.

Foto Sipkes – een specialist in beeld uit Stad

Camera Shop Foto Sipkes – gevestigd aan de Poelestraat 19 in Groningen – is al meer dan 90 jaar beeldbepalend: met een passie voor fotografie en zeer specialistisch personeel. De samenwerking tussen Het Groninger Landschap en Foto Sipkes gaat ver terug, zo werken we onder andere vaak samen in onze jeugdfestivals.

Ga vooral eens kijken in hun zaak in het centrum van Groningen. Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen door medewerkers met liefde voor de natuur in Groningen!