Jaarverslagen

Het Groninger Landschap is een stichting met een Raad van Toezicht en een directie. De directie legt door middel van het jaarverslag en de jaarrekening verantwoording af aan de Beschermers en de diverse subsidieverstrekkers. Het jaarverslag wordt jaarlijks gepubliceerd op de website. Hieronder vind je een overzicht van meest recente verslagen.

Jaarverslag 2023

In ons jaarverslag over 2023 blikken we terug op het afgelopen jaar en staan we stil bij de hoogtepunten, veranderingen en uitdagingen die ons landschap en de stichting doormaakten. We besteden aandacht aan feestelijke momenten, bijzondere giften en bijdragen én de tomeloze inzet en energie van onze vrijwilligers.

Jaarverslag 2022

Terwijl op grote schaal thema’s als klimaatverandering, energietransitie en toekomst van de landbouw ons allemaal bezighielden is er in 2022 met vereende krachten weer veel werk verzet in het Groninger landschap.

Jaarverslag 2021

In 2021 vierden we ons 85-jarig jubileum. Een jubileum stemt tot terugblikken, maar we keken ook vooruit. Met ons jubileumcadeau – het Groninger Natuurfonds – raakten we de kern van onze organisatie. Aankopen en beschermen doet de stichting al 85 jaar en dat blijven we doen. Het is onze bijdrage aan de Groningse natuur en het landschap. 

Jaarverslag 2020

Wat begon als een jaar als ieder ander, kwam in maart plotsklaps tot verandering. De uitbraak van corona, met de nodige maatregelen tegen het virus tot gevolg, stelden onze medewerkers en vrijwilligers behoorlijk op de proef. Ondanks de bijzondere omstandigheden kregen we in 2020 toch weer een hoop voor elkaar! 

Blijf op de hoogte van Het Groninger Landschap

* Verplichte velden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.