Vacature Medewerker Jeugdeducatie en Voorlichting

Met jouw enthousiasme en kennis van zaken breng je de natuur dichtbij en vergroot je het draagvlak voor Het Groninger Landschap.

In verband met vervanging door ziekte heeft Het Groninger Landschap een tijdelijke vacature voor:

Medewerker Jeugdeducatie & Voorlichting

32 uur per week

Houd jij van de natuur in het Groninger landschap en breng je je kennis graag over op anderen? Weet je zowel jong als oud enthousiast te maken? Dan is de baan Medewerker Jeugdeducatie & Voorlichting iets voor jou!

Als medewerker Jeugdeducatie en Voorlichting maak je onderdeel uit van de afdeling Publiek & Relatie, bestaande uit zes medewerkers. Jij zorgt voor een uitdagend aanbod van activiteiten en lessen in onze natuurgebieden, de bezoekerscentra en in de klas. Je organiseert vier jeugdfestivals en zorgt voor een creatieve werving van het publiek. Je werft en houdt contact met onze jeugdboswachters en daarnaast geeft je gastlessen op basisscholen en lezingen voor diverse clubs. Hierbij werk je nauw samen met onze vrijwilligers en je collega’s Publiek & Relatie.
Met jouw enthousiasme en kennis van zaken breng je de natuur dichtbij en vergroot je het draagvlak voor Het Groninger Landschap.

Wie ben jij?
Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je bent geïnteresseerd in natuur, landschap en erfgoed en je hebt kennis van zaken
Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren
Je bent een enthousiaste teamspeler
Je hebt oog voor duurzaamheid
Je bent creatief en kunt goed plannen en organiseren
Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wij bieden
Een uitdagende baan voor de duur van een jaar
Een salaris met een doorloop van € 3.025 tot maximaal € 3.901 per maand bij een fulltime dienstverband (37-urige werkweek)
25 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om ADV-uren op te bouwen
Faciliteiten om thuis te werken, inclusief een thuiswerkvergoeding
Pensioenvoorziening bij BPL
Gebruik van een bedrijfsauto
Een bijzondere werkomgeving
Een enthousiast team van gemotiveerde collega’s

De cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen, is van toepassing en kan worden ingekeken via www.vbne.nl

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor een aanstelling

Wie zijn wij
Stichting Het Groninger Landschap is een organisatie die zich inzet voor het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Groningen en het vergroten van maatschappelijk draagvlak daarvoor. Dit doen we met een team van circa 40 professionals, ondersteund door een enthousiaste groep van zo’n 450 vrijwilligers en circa 15.000 Beschermers (donateurs). Op deze manier zijn inmiddels ruim 8300 hectares natuur en zo’n 54 Rijksmonumenten blijvend beschermd. Als Het Groninger Landschap willen we lokaal het verschil maken. Zichtbare resultaten boeken, waar Groningers van kunnen genieten, daar is het ons om te doen.

Heb je belangstelling en herken je je in het profiel?
Dan ontvangen we graag jouw motivatie met cv via sollicitatie@groningerlandschap.nl o.v.v. vacature Medewerker Jeugdeducatie en Voorlichting. Reageren is mogelijk t/m dinsdag 28 februari a.s. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 10 (6-10 maart). De tweede gesprekken vinden plaats in week 11 (13-17 maart).
Wil je eerst nog graag meer weten over onze organisatie of heb je nog vragen over de vacature? Kijk dan op www.groningerlandschap.nl of neem contact op met Petra van der Meer, hoofd Publiek & Relatie, op 050 – 313 59 01 of 06-579 14 742.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.