Vriend van Het Groninger Landschap

Al sinds 1936 zet Het Groninger Landschap zich in voor het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Groningen. Dit doen we niet alleen. Samen met honderden vrijwilligers, duizenden beschermers én tientallen Vrienden maken we het Groninger landschap mooier. Vrienden zijn bedrijven die net als wij houden van het Groninger landschap. Deze bedrijven hebben verschillende achtergronden en een eigen motivatie om Het Groninger Landschap te steunen.

Wil je met jouw bedrijf ook bijdragen aan een gezonde leef- en werkomgeving voor personeel, relaties en klanten? Dankzij de steun van onze Vrienden kunnen wij meer natuur beschermen voor de toekomst. Als Vriend geniet je van de volgende voordelen:

  • Vrienden zijn een cruciale schakel van het groenste netwerk in de provincie.
  • Vrienden staan vermeld in de Golden Raand, het kwartaalmagazine van Het Groninger Landschap. Deze wordt naar ruim 15.000 adressen verzonden.
  • Ieder jaar organiseert Het Groninger Landschap een Vriendenbijeenkomst. Altijd op een unieke locatie in het Groninger landschap.
  • Tegen een gereduceerd tarief mogen Vrienden gebruik maken van onze Bezoekerscentra.
  • Vrienden worden vermeld op de website van Het Groninger Landschap.

Wij zijn ontzettend dankbaar met de steun vanuit het regionale bedrijfsleven en kijken uit naar het ontmoeten van nieuwe en oude Vrienden. Naast de reguliere Vriendschap zijn er tal van mogelijkheden bespreekbaar en denkt Het Groninger Landschap graag mee. Wie weet draagt straks een bijzonder stukje natuur of erfgoed de naam van jouw bedrijf.

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem dan contact op met Esmée Ronner 050-3135901 / e.ronner@groningerlandschap.nl

Vriendenbijeenkomst

Aan het Zuidlaardermeer staat onze molen Kikkoman

vernoemd naar de gulle sponsor van het gebied

Kennis maken?

Kennis maken met Het Groninger Landschap? Lees ons kwartaalblad Golden Raand.
Vraag ‘m nu gratis aan!


Bestel gratis