Vrijwilligerswerk

Wat kun je doen

mensen interesseren voor al dat moois wat onze provincie te bieden heeft.

Het Groninger Landschap is een organisatie waar ongeveer 400 vrijwilligers zich met enthousiasme inzetten om het landschap en de cultuurhistorie onder de aandacht van de inwoners van de Provincie Groningen te brengen.

Wij zoeken op dit moment:

Het Groninger Landschap kan níet zonder vrijwilligers

Er is ook zoveel te doen!

Als vrijwilliger ben je de ambassadeur van Het Groninger Landschap en dus het aanspreekpunt voor het publiek.

Het Groninger Landschap wil haar medewerkers zoveel mogelijk faciliteren, adviseren en ondersteunen, om ze in staat te stellen als team van vrijwillig medewerkers zo zelfstandig mogelijk te functioneren.

Er worden regelmatig cursussen georganiseerd, om kennis te kunnen vergaren of om het juist op te frissen. We stellen kleding beschikbaar, afgestemd op de functie die je gaat vervullen. Kilometers en onkosten worden vergoed en medewerkers zijn tijdens hun werkzaamheden voor Het Groninger Landschap verzekerd.

Enthousiaste nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor één van onze teams van vrijwillig medewerkers binnen Het Groninger Landschap, zijn van harte welkom.

Lijkt het je leuk om binnen een straal van maximaal 30 km. van je eigen woonplaats één van bovenstaande werkzaamheden op je te nemen of  één van de taken die hier nog niet zijn genoemd?

Interesse, bel of mail met Siemie Zandvliet: 050-3135901 | s.zandvliet@groningerlandschap.nl.

Westfries vindt rust in Groningen

“Hulpmolenaar zijn op De Lelie is een mooie combinatie van techniek, ouderwets vakmanschap, rust, sociale contacten en lekkere koekjes. Van druk Noord-Holland naar rustig en wijds Groningen: ultiem inburgeren met dank aan Het Groninger Landschap.”

Jacco Appel-van der Ende, 40, woont in Eenrum sinds eind 2013, hulpmolenaar op De Lelie sinds begin 2015.