Bezoekerscentra

Bezoekerscentrum Reitdiep, Noorderhoogebrug, Groningen

Bezoekerscentra in Groningen

In onze bezoekerscentra vertellen we over het ontstaan van de gebieden, over hun cultuurhistorische achtergrond en over onze bijdrage aan behoud en ontwikkeling. Beeldmateriaal, informatiepanelen, uitkijkpunten, een kinderlaboratorium: alles om jou en je kinderen te betrekken bij ons mooie werk: het behoud van de natuur in Groningen. Vanuit de bezoekerscentra worden regelmatig activiteiten en excursies georganiseerd. De bezoekerscentra zijn vrij toegankelijk.

Samen de natuur beleven en ontdekken dat kan bij onze bezoekerscentra

Bezoekerscentrum Ennemaborg

Bezoekerscentrum Ennemaborg is dé sfeervolle ontmoetingsplek voor jong en oud op Landgoed Ennemaborg.

Lees meer
Bezoekerscentra Midwolda

Interactieve kaart

Bezoekerscentrum Waddenkust

Bij bezoekerscentrum Waddenkust ontdek je alles over de Wadden. Kinderen leven zich uit met proefjes of maak een excursie met een huifkar of met de boot.

Lees meer
Bezoekerscentra Pieterburen

Bezoekerscentrum Dollard

Bezoekerscentrum Dollard net onder Termunten is dé toegangspoort naar het Dollardgebied. Ontdek alles over dit vrij nieuwe natuurgebied.

Lees meer
Bezoekerscentra 9947 TB Termunten

Informatiecentrum Bourtange

Bourtange bezoeken? Bezoek dan ook ons informatiecentrum in museum Terra Mora en doe mee aan de activiteiten en excursies.

Lees meer
Bezoekerscentra 9545 PK Bourtange

Bezoekerscentrum Reitdiep

Dit bezoekerscentrum in een monumentale boerderij vertelt het verhaal van 25 eeuwen bewoningsgeschiedenis en de strijd tegen het water.

Lees meer
Bezoekerscentra 9738 AD Groningen