Sponsoring

Natuur, landschap en erfgoed is onmisbaar. Het is een onderdeel van de wereld waarin we wonen, leven en werken, een onderdeel van onze identiteit. Steeds meer ondernemers beseffen dit en realiseren dat nadenken over verduurzaming geen trend is, maar een voorwaarde.

Een leefbare omgeving waarin medewerkers en klanten werken, wonen en recreëren is onmisbaar. Hier werken wij elke dag keihard aan, met de steun van duizenden donateurs en vrijwilligers. Al sinds 1936 zet Het Groninger Landschap zich in voor het beschermen van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie Groningen. Dit doen we niet alleen. Samen met honderden vrijwilligers, duizenden beschermers én tientallen Vrienden maken we het Groninger landschap mooier.

Ook bedrijven kunnen een bijdrage leveren aan de bescherming van het karakteristiek Groninger landschap. Bijvoorbeeld als Bedrijfsvriend. Er zijn verschillende mogelijkheden, elke optie heeft specifieke voordelen en bijbehorende bijdrage.

Vriend van Het Groninger Landschap

Vrienden zijn bedrijven die net als wij houden van het Groninger landschap. Deze bedrijven komen uit allerlei branches en zijn zeer wisselend in omvang. Als Vriend steun je ons werk met een financiële bijdrage en geniet je van een aantal tegenprestaties, zoals de jaarlijkse Vriendenavond en een vermelding in ons tijdschrift. Je bent al Vriend vanaf € 1.500 per jaar.

Kijk hier voor meer informatie

Investeer in de natuur

Het is allang geen geheim meer dat natuur gelukkig maakt. Steeds meer ondernemers beseffen nu ook dat natuur een economische waarde heeft. Een groene en biodiverse leef- en werkomgeving is van levensbelang. Het is hoogste tijd om natuur meer ruimte te geven. Elke m² telt! Voor € 7,50 kan jouw bedrijf al één vierkante meter natuur veiligstellen.  Samen maken we Groningen mooier. Voor nu en de toekomst.

Kijk hier voor meer informatie

Wil je meer informatie over sponsoring of kennis maken? Neem dan contact op met Esmée Ronner 050-3135901 / e.ronner@groningerlandschap.nl