Snertwandeling, als afsluiting van het jaar.

Snertwandeling, als afsluiting van het jaar.

Met deze Snert-wandeling aan het einde van het jaar willen de gidsen van het Reitdiepteam een goede traditie in ere herstellen. Dit jaar wandelen we in en om het mooie wierdedorp Warffum. De wandeling begint en eindigt in de Huiskamer van Warffum, gelegen aan een van die mooie, kenmerkende kerkepaden. Gidsen zullen vertellen over Warffum, de Oude Dijk, de prachtige boerderijen, het kerkje van Breede en nog veel meer. Bij binnenkomst in de Huiskamer wacht u een kop koffie of thee, bij terugkomst een heerlijke kop Snert en een broodje. Dit is bij de prijs inbegrepen, een glaasje bier of wijn is voor eigen rekening.

De wandeling is 8,5 km en duurt ongeveer 2,5 uur

De deelnemers worden in groepen verdeeld die met een gids met korte tussenpozen vertrekken. Deelnemers ontvangen rond de kerst per email bericht in welke groep ze zijn ingedeeld en hoe laat zij in de Huiskamer verwacht worden. Ter indicatie: de eerste groep wordt om 12.45 uur in de Huiskamer verwacht, de laatste om 13.15 uur.

Kosten voor deelname is euro 7.50.

Op station Warffum stopt de trein 2 x per uur, op 16 en 46 minuten na het uur. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen.

27 december 2023 12:45 uur - 17:00 uur
De Huiskamer van Warffum
Noorderkerkpad 13, Warffum
Er-op-uit
8,5 km
Deel deze activiteit