Jannie de Boer, donateur Groninger Natuurfonds

Jannie doneerde 2 vierkante meter aan het Groninger Natuurfonds

Ze wil dat het Groninger landschap bewaard blijft voor haar kleinkinderen

Waarom heb je gedoneerd? 

”Ik vind het leuk om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan het behouden van het Groninger land. Ik ben een geboren en getogen Groninger en dol op de natuur. Op deze manier help ik Het Groninger Landschap graag om de natuur een handje te helpen”.

Rust en ruimte

Rust en ruimte is heel belangrijk voor me. Dat vind ik in het Groninger land.
De natuur heeft soms een beetje hulp nodig, maar geef ook haar rust en ruimte, en ze herstelt zich onwaarschijnlijk snel. Dat vind ik prachtig om te zien.

"Ik geniet het meest van de lente, wanneer alles weer bloeit. "

Jannies wens

”Dat Het Groninger Landschap nog meer land aankoopt om te beschermen en behouden voor de volgende generaties, waaronder mijn kleinkinderen. Maar dat niet alleen, ook ikzelf wil er nog een hele poos van kunnen genieten. Ik zou het vreselijk vinden als alles volgebouwd wordt en er op die manier niets van onze waardevolle rust en ruimte overblijft.”

Wil je ook natuur in Groningen voor altijd veilig stellen? Dat doe je voor al €7,50 per vierkante meter. Iedere meter telt!

Ik doneer

Maak kennis met de ambassadeurs van het Groninger Natuurfonds