Nalaten aan het Groninger landschap. Mooi dichtbij.

Het Groninger Landschap heeft tientallen monumentale gebouwen en ruim 8300 hectare natuur in bezit en beheer. Deze beschermen we en stellen we veilig voor volgende generaties. U kunt daar op een bijzondere manier aan bijdragen, via uw nalatenschap. Bij Het Groninger Landschap is het ook mogelijk om uw nalatenschap te koppelen aan een specifieke bestemming, bijvoorbeeld aan een specifiek natuurgebied of monument.

Wilt u graag dat uw erfenis of legaat gebruikt wordt voor een specifiek doel, dan kunt u dit koppelen aan een specifieke bestemming. Het Groninger Landschap werkt hier graag aan mee en zorgt dat uw erfenis of legaat voor dit afgesproken doel wordt gebruikt. Dit kan de aankoop van nieuwe natuur zijn, een specifiek gebied waar u vaak wandelt of bijvoorbeeld voor onderhoud van een molen of borg in uw geboortedorp. U kunt dit via de notaris in uw testament laten vastleggen, bijvoorbeeld via een Fonds op Naam. Soms is het prettig om hierover eerst met Het Groninger Landschap in gesprek te gaan. U kunt hier altijd contact met ons over opnemen.

"Ik heb bij de notaris laten vastleggen dat een gedeelte van mijn legaat gebruikt wordt voor de aankoop van nieuwe natuur. Ik vind het mooi dat ik deze keuze nu al kan maken"

Gesprek?

Wilt u in gesprek over de mogelijkheden van nalaten bij Het Groninger Landschap? Neem dan contact op via 050-3135901 of communicatie@groningerlandschap.nl.

Meer informatie over nalaten aan Het Groninger Landschap? Bestel dan nu de folder ‘Nalaten aan Het Groninger Landschap. Mooi dichtbij.’

Regel nu alles voor later

én geef natuur en erfgoed in Groningen een toekomst

    Het formulier is succesvol verzonden. Terug naar de homepagina