Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij draagt bij aan de bescherming van natuur en erfgoed in Nederland. LandschappenNL, de koepelorganisatie van de provinciale landschappen, wordt al sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij en haar deelnemers.

Dankzij deze financiële bijdrage kunnen wij vele hectaren Groninger natuur veiligstellen voor nu en de toekomst, vrijwilligers ondersteunen in hun werk in de natuur en zorgen voor het behoud ontwikkeling van het karakteristieke Groninger landschap. Met de Nationale Postcode Loterij hebben we bijzondere projecten kunnen realiseren. Enkele voorbeelden:

Samen voor ons landschap

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland, de loterij ondersteunt nu 99 goede doelen. Sinds de start van de samenwerking in 1996 ontving LandschappenNL 345,1 miljoen euro voor haar activiteiten.

Het Groninger Landschap is ontzettend dankbaar met de steun van de Postcode Loterij. Dankzij de Postcode Loterij kunnen we natuur, landschap en erfgoed in Groningen blijvend beschermen. Voor nu en de toekomst.

Kijk hier voor meer informatie over de Nationale Postcode Loterij.