Crowdfunding: Rust voor de zeearend

Help mee! En word vriend van de zeearend

Help mee

Rust voor de zeearend

Word vriend van de zeearend en werk mee aan rust voor het koppel in het Hunzedal. Met een donatie kunnen we vol inzetten op toezicht en handhaving om verstoring tegen te gaan. Samen gaan we voor een nieuw broedsucces voor het zeearendpaar in het Hunzedal!

Wij helpen al...

linda nicolai€ 10,00
J.M. Bansema€ 10,00
GAH Prins€ 100,00
Anoniem€ 10,00
Egbert Post€ 150,00
Anoniem€ 200,00
Marco Glastra€ 100,00
Y.Roekamp€ 20,00
Anoniem€ 250,00
Fam. van der Weide € 15,00
IVN Zuidlaren€ 40,00
Anoniem€ 10,00
Angela Hesling€ 100,00
Mirjam Huisjes€ 50,00
Wilma Bisschop€ 10,00
Anoniem€ 10,00
Anoniem€ 10,00
Anoniem€ 5,00
Marleen Kooij€ 10,00
Bekijk meer
Bekijk minder
Crowdfunding

Boswachter Michel Krol: “Er leven twee zeearenden in het Hunzedal, uniek voor de provincie Groningen! Het lijkt er op dat het paartje ook dit jaar weer gaat broeden in het gebied.  Omdat de locatie goed toegankelijk is en er veel mensen de broedende zeearenden van dichtbij willen zien, is extra bewaking helaas noodzakelijk.” Om de zeearend rust te bieden gaat Het Groninger Landschap vol inzetten op toezicht en handhaving in het gebied waar de zeearend zich heeft gevestigd. Zo worden er bewakingscamera’s nabij het zeearendnest geplaatst, wordt er een team van toezichthouders ingezet en worden er afspraken gemaakt met aangrenzende grondgebruikers. Dit alles om verstoring tegen te gaan. Met jouw donatie kunnen we de rust garanderen. Word vriend van de zeearend en doneer!

zeearend koppel hunzedal zuidlaardermeer

"Het zeearendnest ligt in een kwetsbaar gebied, goed bereikbaar voor mensen. Optimale rust in de omgeving van de broedplaats is essentieel voor een nieuw broedsucces en vestiging van deze soort. "

Voor elke donatie vanaf 10 euro ontvang je van ons een bedankje

10 euro
Geef je €10,- of meer? Dan ontvang je een digitale foto van de zeearend. Deze foto wordt je aangeboden door fotograaf Gerrit Kiekebos die de zeearenden in het Hunzedal vaak prachtig op de foto heeft gezet.

50 euro
Alle donaties tussen de €50,- en 99,- euro ontvangen een set kaarten van kunstenaar Erik van Ommen. Deze kaarten met prachtige schetsen van poldervogels hebben een winkelwaarde van €10,-

100 euro
Bij een donatie tussen de €100,- en 149,- euro ben jij (met één introducé) van harte welkom tijdens een exclusieve groepsexcursie in het Hunzedal, inclusief picknick! Boswachter Michel neemt jullie mee de polders in naar plekjes die normaal niet toegankelijk zijn.

150 euro
Geef je €150,- of meer? Dan ontvang je het nieuwe boek én een uniek kunstwerk van beeldend kunstenaar Erik van Ommen. Hij heeft belangeloos meegewerkt aan deze actie. De gesigneerde houtsnede (16,5 x 23 cm) is speciaal ontwikkeld en wordt afgedrukt op rijstpapier. De houtsnede en het boek Poldervogels hebben samen een winkelwaarde van €74,95. Het boek heeft prachtige schetsen van o.a. de zeearend, kluut, buizerd, ijsvogel en andere poldervogels en verschijnt eind februari 2018 in de boekhandels.

U krijgt een bevestiging per e-mail van uw gift en ontvangt een digitale nieuwsbrief over het project

Ja, ik word vriend van de zeearend!

Ik wens graag anoniem een bedrag over te maken. Mijn contactgegevens worden niet zichtbaar op de website geplaatst, ik ontvang wel de digitale nieuwsbrief met informatie rondom het project.